La data de 29 mai 2023 a fost efectuată o vizită de monitorizare de către 2 specialiști din cadrul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, a proiectului implementat în anul 2022 ,,Fortificarea infrastructurii IMSP „Spitalul Raional Făleşti” , prin dotări cu utilaj şi echipament medical performant (aparat roentghen digital în Secția Consultativă).

 

  • Valoarea proiectului a constituit 2 940 000 lei.

·                  Sursa de finanţare:

CNAM – 740 000 lei

IMSP Spitalul Raional Făleşti – 150 000 lei

Consiliul Raional Făleşti (Fondator) - 2050 000 lei.

  • Din sursele financiare proprii au fost efectuate:

 

  • Reparații capitale în sumă de - 399 300 lei
  • Mobilier în sumă de – 32 000 lei

Aparatul roentghen a fost pus în funcțiune pe data de 27.03.2023.

În perioada de două luni s-au efectuat 562 investigații, inclusiv:

  • Radiografia cutiei toracice - 366
  • Radiografia articulaţiilor – 184
  • Diverse -12

 

În urma implementării acestui proiect am obţinut rezultate la contribuirea semnificativă a creșterii calității actului medical, efecienţei serviciilor prestate şi creşterea satisfacţiei pacienţilor. Totodată şi îmbunătăţirea diagnosticării bolilor, astfel uşurând munca medicilor, precum şi creşterea fluxului suplimentar de mijloace financiare din serviciile contra plată.

7771

150 ani

IMG_8974-696x519.jpg   Dragele noastre colege!

 Stimate asistente medicale!

 Astăzi, 12 mai 2021, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, în această zi importantă venim cu înalte aprecieri și exprimăm profunda recunoștință pentru profesionalismul, responsabilitatea, dedicația și solidaritatea asistenților medicali. Dvs aveți un rol de neînlocuit în sistemul de sănătate, de multe ori reprezentați îngerii păzitori pentru cei care suferă de boli. Sunteți sprijinul și încurajarea, insuflarea încrederii și fermității minții. Această profesie nu este deloc ușoară și este îmbrățișată de oameni deciși, puternici și cu un suflet mare. Vă urăm să aveți parte de multă răbdare, putere, înțelepciune, rezistență în această perioadă grea cu care ne confruntăm.

Munca pe care o depuneți constant este de neprețuit, iar pentru asta vă aducem sincere mulțumiri.

Sincere felicitări!!!

La mulți ani!!!

Cu respect, Administrația IMSP ”Spitalul raional Fălești”

     La 04 martie la  IMSP ,,Spitalul raional Fălești” s-a finalizat prima etapă a procesului de imunizare a personalului medical cu vaccinul  anti-COVID-19.

La 02 martie la  IMSP ,,Spitalul raional Fălești” au fost vaccinați primii lucrători medicali cu vaccinul anti-COVID-19.

Cei dintâi care au primit prima doză de vaccin Astra Zeneca au fost 31 de lucrători medicali care sunt pe prima linie în luptă cu COVID-19. La prima etapă a fost planificat și imunizat 70% din personalul secției cu profil COVID și personalul secției Anestezie și Terapie Intensivă. Celelalte 30%  urmeza a fi imunizate în următoarele zile.

Întreg procesul de imunizare în cadrul instituției este format din mai multe etape: înregistrarea persoanei, consultația medicului care evaluează starea de sănătate, vaccinarea propriu zisă și în final supravegherea persoanei vaccinate timp de 15 minute. La nici o persoană din toți cei vaccinați astăzi nu au fost înregistrate reacții adverse.

            Administrația IMSP,, Spitalul raional Fălești" cât și întreg colectivul, aduce sincere mulțumiri d-lui Renato USATÎI pentru dărnicia și bunăvoința care a manifestat-o în aceste timpuri grele, implicarea dumnealui prin suportul financiar în sumă de 100 000 lei acordați instituției.
           Sursele financiare vor fi ca motivație la remunerarea personalului medical implicat în prima linie, în lupta cu Covid-19.
Cu aceeași sumă va contribui și admistrația instituției, pentru remunerarea personalului medical. Sursele financiare vor fi utilizate din fondurile speciale acumulate din prestarea serviciilor contra plată și din donatii.

Sincere mulțumiri d-lui primar Severin Alexandr pentru grija și atenția acordată colaboratorilor IMSP SR Fălești. Sperăm ca generozitatea si atitudinea dumneavoastră pozitivă să ne ajute să înfruntăm virusul ucigaș COVID-19.

Slide2 Slide1

   
Copyright © 2024 IMSP Spitalul Raional Fălești. Toate drepturile rezervate.
© IMSP "Spitalul Raional Fălești", str. Ștefan cel Mare 36 r-nul Fălești